Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, yaşanan gelişmeleri bildirmek üzere basın toplantısı düzenlendi. Son gelişmeler hakkında bilgi veren Gülaç, Fabio Bilica'dan dolayı silinen 6 puanı geri almak için girişimlerde bulduklarını ve istedikleri sonucu aldıklarını söyledi. Silinen 12 puanla ilgili gelişmeler hakkında bilgi veren Gülaç, 'Bilica'nın -6 puanıyla ilgili beklentimiz ve girişimlerimiz vardı. Bizden istenen belgeleri gönderdik. Biz yüzde 100 haklıydık. Belgeler ve ödeme tarihleri ortada. Muhatabın ceza evinde olduğu da ortada. Alacaklı vekili 'Bu adamlar haklı. Benim müvekkilim ceza evindeydi. Benim onla görüşme şansım yok' diyor. Eksi 12 ceza puanı ile Türkiye'de en çok ceza alma rekorunu kırmış olduk. Bunu geri alarak da yine tarihe geçtik. 6 puanımızı iade edildi ancak resmi tebligatı bekliyoruz' diye konuştu.
Kulübün yaşadığı maddi sıkıntıyı herkesin bildiğine de dikkat çeken Gülaç, Elazığlı iş kadını Prof. Dr. Yasemin Açık'ın 300 bin lira bağışta bulunarak takıma destek olduğunu da aktardı.
Elazığspor'da Bayram Bektaş dönemi başlıyor
Elazığspor'da Teknik Direktörlük görevinden dün ayrılan Ogün Temizkanoğlu yerine ise gelecek isim belli oldu. Elazığspor Kulübü'nün yöneticileri, daha önce Elazığspor'da Teknik Direktörlük görevi yapan Bayram Bektaş'la uzlaşmaya vardı. Bayram Bektaş'ın, yarın Elazığ'a gelerek kulüp ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.