Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Ofspor ile oynayacağı karşılaşma için Trabzon'a giden ancak olumsuz hava şartları nedeniyle mücadelenin iptal olması sonrası Manisa'ya dönemeyen Büyükşehir Belediyespor, şehirde mahsur kaldı. Kar yağışının devam etmesi nedeniyle bugün de Manisa'ya dönemeyeceklerini ifade eden Teknik Direktör Levent Eriş, yapılan yanlış planlamaların bu sonuçlara zemin hazırladığını söyledi. Trabzon'a maçtan iki gün önce geldiklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, 'Biz hava şartlarını bildiğimiz için böyle bir tasarrufta bulunduk. Rahat bir maç oynamayı hedefliyorduk. Ancak şartlar buna izin vermedi. Bu durum önceden bilinmesine rağmen biraz daha dikkat edilmeliydi. Maç günü ve saatleri buna göre planlanmalıydı. Bu planlama yapılsaydı insanlar burada mahsur kalmazdı. Maçı oynamamamıza rağmen iki gündür burada mahsur kaldık. Şu an ne zaman döneceğimizi bilmiyoruz' dedi.
'AVANTAJA ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORUZ'
Trabzon'da kalmalarını avantaja çevirmeye çalıştıklarını dile getiren Eriş, 'Aramıza yeni katılan oyuncuların bize daha fazla adapte olması noktasında ikinci bir kamp dönemi gibi oldu. Burada tabi ki fiziki şartlar uygun olmasa da antrenmanlarımızı yapıyoruz. Bizim için takım bütünlüğü önemli. En azından bu bütünlüğü sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah bir an önce her şey yolunda gider ve Manisa'ya dönebiliriz. Bugün de burada kaldık. Yarın veya ertesi gün dönebileceğimiz söyleniyor. Şu an belli değil' şeklinde konuştu.
'TAKIMA OLUMSUZ YANSIMAZ'
Trabzon'da kalmalarının takıma olumsuz yansımayacağını ifade eden Eriş, 'Bizim için sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece bu haftayı maç yapmadan geçirdik. Hava şartlarının uygun olması durumunda salı günü buradaki sahada bir antrenman yapmayı planlıyoruz. Durum biliniyordu, bize daha önceden bildirilebilirdi. Buraya hiç gelmeyebilirdik' şeklinde konuştu.
FUTBOLCULARIN NEŞESİ YERİNDE
Öte yandan hava şartlarındaki olumsuzluklara rağmen Manisa'ya dönememeleri yeşil-beyazlı futbolcuların moralini bozmadı. Antrenmanlarını salonda sürdüren futbolcular boş kalan zamanlarında konakladıkları otelde karın keyfini çıkarıyor. Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular bugün gerçekleştirilen antrenmanın ardından Takım Kaptanı İlker Avcıbay önderliğinde takımın malzemecisi Özkan Özbiçer'e kar banyosu yaptırdı. Soğuk havaya rağmen Özbiçer'i karla kaplı zeminin üzerine atan futbolcular, kendisine zor anlar yaşattı.