Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum ilçesinin Şenyurt ve Akalan Mahallelerini gezdi. Şenyurt Mahallesinde gerçekleştirilen yol çalışmalarını ve Akalan Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Akalan Köy Konağını inceleyen Vali Şahin, Başkan Taşçı'yı tebrik etti.

Atakum Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Samsun Valisi İbrahim Şahin, özellikle köy konaklarını beğendiğini kaydederek, 'Köy Konakları, yöresel kültürlerimizin korunması ve yaşatılması adına son derece önemli. Bu anlamda Atakum Belediyesinin Köy Konakları çalışması başarılı bir örnek' diye konuştu.

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşimlerde, belediye hizmetlerinin kapsamlı şekilde verildiğini kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Köy Konakları, Örnek Köy gibi çalışmalarımız ile üst kesimlerdeki mahallelerimize hizmet sunuyoruz. Mahallelerimizin büyük bir kısmını çamurlu yollardan kurtardık. Durmadan, duraksamadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Valimizin bu anlamdaki takdiri bizleri mutlu etti. Aynı şekilde vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler de bizi daha iyi hizmet için teşvik ediyor' dedi.