Erbaaspor Cumartesi günü oynanacak Bodrumspor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Taraftarlar arasında yeniden bir bütünleşme sağlandığını belirten Erbaaspor Teknik Direktörü Necdet Emre Özbayer 'Bodrumspor maçı içerde oynayacağımız bir maç. Kazanmak için oynayacağız. Bütün kozlarımızı kullanacağız. Allah nasip ederse iyi bir skorla ayrılmak hedefimiz. Çocuklar iyi çalıştılar. Geçen hafta 3 antrenman, bu hafta da 5'inci antrenmanı yaptık. İyi çalıştılar. Çok arzulular. Taraftarın yeniden bütünleşmesi sağlandı. Yönetim kurulumuz, oyuncu grubumuz, bizler özveriyle ve iyi çalışıyor. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvelerini de bu haftadan itibaren 3 puan olarak almaya başlayacağız' dedi.
'Hedefimiz Play-Off'
Özbayer sözlerini şöyle sürdürdü: 'Buraya gelmeden önce de görüşme aşamasında oyuncu grubuyla alakalı bazı araştırmalarım oldu. Takımın ligdeki durumu belli. Kolay kaybeden bir ekip değiliz. Ama kaybetmemekten ziyade kazanmaya alışkın bir takım yaratmak amacımız. Tamam çok fazla kaybetmemiş iki mağlubiyeti var ama çok da fazla kazanamamış. Bundan sonra amacımız beraberlikle üç, dört puan kazandırana kadar 3'er puanları üst üste alıp kategoride Play-Off sınırının içinde kendimize sağlam bir yer edinmek istiyoruz. İnşallah deplasmanlarda kaybetmeyen ama içeride kazanma özelliği olan, deplasmanlarda 3'er puan hedefi olan bir ekip yaratma hedefindeyiz. İnşallah Allah nasip eder.'
Necdet Emre Özbayer ilk yarının sonunda transfer yapıp yapılmayacağını soran gazetecilere kalan 7 haftada kendisinin ve yönetim kurulunun böyle bir tasarrufu olmadığını dile getirdi. Özbayer 'Elimizdeki kaliteli oyuncu grubunun üzerine koyarak bütün performansını, bütün konsantrasyonunu, adanmışlığını sahaya yansıtmasını arzu ediyoruz. Transfer kalan 7 haftada oyuncuların göstereceği performansa bağlı. Biz bu değerli oyuncu grubuyla sezon sonuna kadar yolumuza devam ettirme kararını onların göstereceği özveriye, onların sahadaki mücadelesine, futbol oynama arzusuna, kulübümüzün yapısına, bizi temsil eden makamdaki hal ve hareketlerine göre kararımızı netleştireceğiz. Şuanda öyle bir düşüncemiz yok' açıklamasını yaptı.

Erbaaspor’da hedef 3 puan