Bursa-İstanbul-Ankara çevre yolunda yol yapım çalışmalarının devam ettiği Mudanya-İzmir yolu çıkış istikametinde meydana gelen kazada, Akgün Tozmaz (48) idaresindeki 55 AJ 800 plakalı özel otomobilin önünde seyir eden Ş.K.'nin kullandığı 43 RL 669 plakalı tankere arkadan çarpması sonucu Akgün Tozmaz ile yanında bulunan Mürsel Tozmaz(58) ve Rıdvan Tozmaz(24) feci şekilde can vermişti.

Kazada hayatlarını kaybeden 3 kişinin cenazeleri gece saatlerinde memleketleri Samsun'un Çarşamba ilçesine gönderildi. Bugün öğle namazına müteakiben Üçköprü Mahallesi Yeşilbağ Camisi'nde Akgün Tozmaz(48) ve Rıdvan Tozmaz (24) için cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Tozmaz ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Alınan helallik ve kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler aynı mahallede toprağa verildi.

Aynı kazada hayatını kaybeden Mürsel Tozmaz (58) ise bugün ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Şenyurt Mahallesi'nde defnedilecek.