Sneijder'e iki Çin Kulübü yüksek bir yıllık ücret ile önemli bir teklifte bulundu. Bu kulüplerde konuşuluyor.

Şu anda resmi teklif olmasa da menajerler bu durumu yönetime yansıttı. Asıl tesadüf ise tam da bu iddiaların çıktığı dönemde Sneijder'in menajeri Guido Albers'in, İstanbul'a gelmesi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Geçen hafta G.Saray'ın UEFA FFP kriterleri nedeniyle ceza alma ihtimalinin, Sneijder'i üzeceğini belirten Albers'in, yönetimin kapısını ne için çalacağı merak konusu. Mali tablosunu düzeltmesi gereken Galatasaray'da, Sneijder'in serbest kalma bedeli ise eski sözleşmesinin geçerlilik tarihi olan Mayıs 2016'ya kadar 20 milyon Euro

Eğer Albers, Çin kulüplerinden bir teklifle yönetimin karşısına çıkarsa, bu rakam istenecek. UEFA'dan men cezası almamak için Mayıs 2016'ya kadar Sportif AŞ zararını 10 milyon Euro'ya düşürmesi gereken Galatasaray, bu transfer gerçekleşirse de büyük ölçüde rahatlayacak. Kısaca UEFA'dan 1+1 yıl ceza alma ihtimali ile karşı karşıya olan Galatasaray, +1 yılı böylece kurtarmış olacak.

WEST HAM TEKLİF YAPTI

Burak Yılmaz'a talip olan West Ham United ile Galatasaray yönetimi arasındaki pazarlıklar dün başlarken, İngiliz ekibi sürpriz bir teklif yaptı.

Cuma günü menajerler aracılığı ile 1 milyon Euro'su bonus olmak üzere toplam 7 milyon Euro'luk teklif yapan West Ham United yöneticileri, dün bambaşka bir formülle sarı kırmızılıların karşısına çıktı.

İngiliz ekibinin yetkilileri, 'Burak'ı sezon sonuna kadar 1 milyon Euro'ya kiralayalım, sezon sonu da 7 milyon Euro'ya satın alalım" teklifini yaptı.

Galatasaray ise bu teklife 'hayır' cevabını verdi.

Yine de her şey bitmiş değil, West Ham yönetimi, İngiltere'ye gitmek isteyen Burak için önerdiği rakamı 8 milyon Euro'ya çıkarırsa anlaşma sağlanacak ve transfer kesinleşecek.