Ordu'nun Fatsa ilçesinde buluşan ve daha sonra Ünye ilçesinde bulunan kimsesiz çocuklar yurduna giderek oradaki çocuklarla biraya gelen kulüp üyeleri etkinliklerine devam ediyorlar.
Farklı renkli araçlarıyla yurdun önüne giden ve çocuklara çeşitli hediyeler veren Twingofanclub Twingo52 Karadeniz Otomobil Kulübü üyeleri oradaki çocukları sevindirdi.
Düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kimsesiz çocuklarla biraya gelen kulüp üyeleri bu davranışlarıyla tam not aldılar. Ordu, Samsun, İzmir, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Tekirdağ, Muğla ve Kocaeli illerinden gelen kulüp üyeleri kimsesiz çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Birçok etkinliklerde biraya geldiklerini belirten Samsun Twingo Fan Clup Başkanı Cüneyt İlkay yaptığı açıklamada, 'Ünye Çoçuk Esirgeme Kurumuna anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Kimsesiz çocuklara aldığımız hediyelerle onları sevindirdik ve bizler de çok mutlu olduk. Bu tarz projelerimizi ileriki günlerde yine yapmaya hazırız. Birçok farklı illerden ziyaretçilerde gelerek burada etkinliğimizi yaptık. Her geçen gün genişleyen ve geniş kitlelere ulaşan kulübümüz bu tür etkinliklerde yerini alacaktır' dedi.

Twingofanclub üyeleri kimsesiz çocuklarla biraya geldi