AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul toplantıları ve komisyonlarda gerçekleştirdiği çalışmalarından arda kalan zamanlarını Samsun'a gelerek hemşehrilerine ayırıyor.

Hemşehrileri ile biraraya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen, onlarla sohbet eden Milletvekili Köktaş, iletilen konuların çözümü noktasında da gerekli makamlarla görüşmelerde bulunuyor.

İNSAN ODAKLI SİYASET
Vatandaşların sorunu, talebi ya da görüşü ne olursa olsun yardımcı olabilmek için elinden gelen gayretli çalışmayı gösterdiğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin gereği olarak Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meclis'ten arda kalan zamanımızı yine Samsun'da halkımızla biraraya gelerek geçiriyoruz. Onların varsa bir sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz. Her zaman insan odaklı siyaset yapan AK Parti, insanların temel haklarına kavuşturulması ve hayat şartlarının insan onuruna yaraşır düzeyde iyileştirilmesi temel hedefleri arasında yer almıştır. Bu anlayış içinde, halkımızın huzuru ve refahı için gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


BAYBURTLULAR DERNEĞİ'NDEN ZİYARET...

Milletvekili Köktaş, kendisine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Samsun Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali ve yönetim kurulu üyeleri nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.