Alima Yeni Malatyaspor, kulübe sürekli gelir sağlamak için 'Malatya'nın mesajı' sloganıyla SMS kampanyası hayata geçiriliyor. Kampanyanın tanıtımının önümüzdeki günlerde Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın katılımıyla yapılacağı belirtildi.

Alima Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Karaca yaptığı açıklamada, kulübün kurumsallaşma süreciyle ilgili bilgi vererek, 'Malatya'nın mesajı' sloganıyla hazırlanan SMS kampanyasının kendilerine büyük katkı sağlayacağını inandıklarını söyledi. Karaca, taraftarların atacakları tek mesajla faturalarına sadece 5 lira yansıyacağını, bunun 4 lirasının kulübe katkı olarak kalacağını bildirdi.

'KAMPANYA İÇİN SON HAZIRLIKLARI YAPIYORUZ'
Kampanyayla ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Alima Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca, 'Yeni Malatyaspor Kulübü olarak bu tür kampanyaları hayata geçirmek zorundayız. Kulübümüzün süreklilik arz eden bir yapıya kavuşması için bu kampanyayı çok önemsiyoruz. Hep beraber el ele vererek, bu kulübü hak ettiği yere getireceğiz. Bu kampanya bir anlamda ulusal arenada Malatyalıların gücünü de gösterecek. Ben inanıyorum ki bu kampanyaya destek çığ gibi büyüyecek. Malatyalı vefalıdır, aidiyet duygusu yüksektir. İnşallah hedeflediğimiz SMS sayısına ulaşırsak, gelen parayı kulübümüz için kalıcı yatırımlarda kullanacağız. Kampanyanın detaylarını önümüzdeki günlerde konuşacağız. En başta bir tanıtım toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Kampanya ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli evrakları hazırlayıp dernekler masasına gönderdik. Operatör olarak Turkcell ile anlaşma sağladık. Diğer operatörlerle de anlaşma zemini arıyoruz' ifadelerini kullandı.