Yeşil-beyazlı ekip yağmur altından Giresun 75. yıl Stadyumunda yaptığı idmana tam kadro katıldı. Yücel İldiz ve yardımcılarının nezaretinde gerçekleşen idmanda futbolcular kondisyon, pas ve şut ağırlıklı çalıştı.

İdman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giresunspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Yücel İldiz, Adana Demirspor ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi.

Adana Demirspor'un ligin iddialı takımlarından bir tanesi olduğunu belirten İldiz, 'İyi bir kadro yaptıklar, alınan neticeleri de herkes biliyor, onlar da son hafta yaralılar. İyi bir netice almak istiyorlardır. Bir de burada Giresunspor olarak sahamızda kazanmak istiyoruz çünkü ligde çokta geride kalmak istemiyoruz. Bu nedenle sahamızda puan kaybına tahammülümüz yok. kazanmak adına her şeyi yapacağız' dedi.
Giresun'a yeni geldiklerini vurgulayan İldiz, 'Giresun'a yağmurla geldik, inşallah bu yağmur bereket getirir, hafta sonunda bizim lehimize olur. Zevkli ve çekişmeli bir müsabaka olacağını tahmin ediyorum. Umarım başarıyla altından kalkarız' şeklinde konuştu.

Giresunspor? Adana Demirspor?a bileniyor