MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı, Yerel Hizmet Kolunda hizmet eden BEM-BİR-SEN (Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası) İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve ekibi bir vefa örneği daha gösterdi. Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk etkinlikleriyle dikkatleri çeken BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanlığı yöneticileri, 15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) asker yapılanması tarafından gerçekleştirmek istenen hain darbe girişimi sırasında şehit olan Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.
Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye kalkışan asker kıyafetli terörist Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vuran Astsubay Ömer Halisdemir, darbecilerin hain planını bozup olayın seyrini değiştirmişti.
İstanbul'dan tam kadro ekiple katılan sendika yöneticileri, Şehit Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabrini ziyaret etti. Kabrin başında Kur'an-ı Kerim okuyan sendikacılar, okunan hatimlerin de duasıyla birlikte tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye etti.
'Halisdemir ve şehitlerimizi unutmayacağız'
Ziyaretle ilgili açıklama yapan BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, hain darbeci Terzi'yi öldürerek ülkemizi bir felaketin eşiğinden alan ve hayatını hiç çekinmeden veren, kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmenin bir borç ve vefa olduğunu belirtti.
'O'nu ve tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi nesillerimize anlatmaktan hiç imtina etmeyeceğiz' diyen Başkan Karakoç, 'Hainleri, işbirlikçilerini asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ailenin metanetli ve onurlu duruşu hepimize örnek olmuştur. Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, vatan için hiç düşünmeden Yar'dan ve Ser'den geçmenin nasıl olduğunu hepimize gösterdi. Halisdemir ve tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun' dedi.

BEM-BİR-SEN’den Şehit Ömer Halisdemir’e vefa