17 kişiden oluşan AK Parti Karabük İl İcra Yönetimi, İl Başkanı Timurçin Saylar ve Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Mehmet Ali Şahin başkanlığında TBMM'de toplandı.
TBMM'de yapılan toplantıda AK Parti Karabük İl İcra Yönetim Kurulu üyeleri, İl Başkanı Timurçin Saylar, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı İsmail Altınöz, Seçim İşleri Başkanı Nurettin Emlik, Tanıtım ve Medya Başkanı Ali Erorhan, Dış İlişkiler Başkanı Özmen Özdemir, Sosyal İşler Başkanı Tevfik Ayvalık, Halkla İlişkiler Başkanı Faruk Kartal, Mali ve İdari İşler Başkanı Okan Aslan, AR-GE Başkanı İ. Hayri Boyacı, Genel Sekreter Celal Yılmaz, Ferhat Salt, Birol Sarıavaz ve Yıldıray Yıldırım hazır bulundular.
Milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal'ın da katıldığı AK Parti Karabük İl İcra Kurulu toplantısında Karabük ile ilgili son gelişmelerin ele alındığını belirten İl Başkanı Timurçin Saylar 'Parti içi görüşmemiz ve istişare etmemiz gereken konuları Milletvekillerimiz ile icra kurulu üyelerimiz birlikte masaya yatırdık. TBMM çatısı altında Milletvekillerimiz ile yaptığımız bu toplantının partimiz ve Karabük'ümüz açısından son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim.' dedi.
Şahin'den Eskipazar'a doğalgaz müjdesi
İl Başkanı Timurçin Saylar, 1 Kasım 2015 seçimlerinin ardından geçen bir yıllık süreçte Karabük'e yapılan ve yapılması gereken hizmetlerin değerlendirmeye alındığını belirterek ' Seçimlerden sonra geçen bir yıl içinde Karabük'e ne kadar hizmet yapıldı, hangi hizmetlerimiz ve yatırımlarımız ne aşamada, önümüzdeki hizmet ve yatırımı hedeflerimiz nelerdir? İşte bunların tamamını masaya yatırdık. AK Parti Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin'in de Eskipazar halkının son yıllarda ilçeye dört gözle beklediği doğal gaz ile ilgilide bir müjde verdi. Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin, KAR-GAZ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı'nın kendisini ziyaret ettiğini ve Eskipazar ilçesini doğalgaza kavuşturmak için kendilerinden söz aldıklarını bizlere söyledi. Eskipazar ilçemiz çok kısa sürede doğalgaza kavuşacak ve bir iki yıl içinde de tüm ilçeye doğalgaz dağıtımı yapılacaktır. Eskipazar ilçemize devlet ve siyaset büyüğümüz Mehmet Ali Şahin'in müjdesi olmuştur.' dedi.