2017 yılı yatırımları için muhtarların istek ve sıkıntıları dinleyen Başkan Sağıroğlu, 'Biz birlikte büyük bir aileyiz. Yomra ilçemizin sınırlarını oluşturan 25 mahallenin tümü bizim için önemli. Bizim için, Tepeköy Mahallesi neyse, Çamlıyurt ya da Pınarlı mahallesi de aynısıdır. Bizler birlikte ne yaparsak millet için yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz' dedi.
Muhtarların hizmet öncüleri olduğunu ifade eden başkan Sağıroğlu '13 yıldır hedefimiz belli. Biz doğru yolda, doğru hedefte ve doğru uygulamalar ile yolumuza devam ediyoruz. Bunu da en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Sizler bizim hizmet öncülerimizsiniz. Sizlerden gelecek olan taleplerle vatandaşımıza hizmet gidiyor. Bizimde amacımız işbirliği içinde mahallelerimize hizmeti ulaştırmak. Şuana kadar yaptığımız çalışmalarla birlikte bize ait ana arterlerimizde eksik bir çalışmamız yok. Asfaltlama ve betonlamada rekor çalışmalar yaparak diğer ilçelerimizden farklı olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bizler bugüne kadar yapılamaz denilen çalışmaları yaptık, yapmaya da devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk ise Başkan Sağıroğlu'na kendileri ile sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunması nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Sağıroğlu muhtarları dinledi