İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Mehmet Karadağ, esnafların Çorum için önemine değinerek, 'Bütün AK Parti teşkilatları olarak esnafımızın emrindeyiz' dedi.
Esnafların ziyaretinden dolayı onur duyduğunu kaydeden Karadağ, İl ve İlçelerde faaliyet yürüten Odaların birlik olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
10 yıl sonra tekrar AK Parti İl Başkanlığı görevine getirildiğini hatırlatan Karadağ, 'Daha önce hem ÇESOB Başkanımız Yalçın Kılıç bey hem de mevcut oda başkanlarımızın çoğu ile birlikte çalıştık. Çorum'daki bütün esnaf odalarının tam bir birlik ve uyum içerisinde olduğunu görmek bizleri mutlu etti. Çorum'da bu uyumu sağlayabilen en önemli kuruluşlarımızdan bir tanesi ÇESOB'dur. Bu sebeple sizleri kutluyorum' diye konuştu.
ÇESOB'un 22 bin aktif üyesiyle Çorum'un her kesimini ilgilendiren bir yapı olduğuna dikkat çeken Karadağ, esnaf odalarının kendilerini olumlu yönlendirebilecek yapılar olduğunu vurgulayarak, 'Çorum'un kalkınması yönünde çok büyük bir rol üstlendiğinizin farkındayız. Sizleri önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçte İl Başkanı olarak, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanımızla, tüm teşkilatlarımızla sizlerin emrindeyiz' dedi.
' Ahilik Bilinci Yayılmalı'
Esnafların Ahilik Kültüründen geldiğini kaydeden İl Başkanı Karadağ, 'Osmanlıda esnaf Cuma namazına giderken veya bir işini yapmak için işyerinden ayrılırken kapısını kilitlemezmiş. Sizlerin de bu bilinçle hareket ettiğinizi biliyorum. Bu bilincin toplumun tüm kesimlerine yayılmasını temenni diyorum. ÇESOB bütün oda başkanlarıyla çok güzel hizmetler yapıyor. Bundan sonra da hizmetlerine devam edecektir. Her zaman birlikte hareket edeceğiz. Toplumu ilgilendiren STK'ları biz önemsiyoruz ve şehrimize birlikte hizmet etmekteyiz. Zaman içinde tecrübe kazanmış olarak yolumuza devam edeceğiz. Birlikteliğinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Gece gündüz birlikte olacağız.' şeklinde konuştu.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç'ta ikinci kez AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mehmet karadağ'ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.

ÇESOB ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Karadağ;