Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında cumartesi günü oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Jurcic, 'Her şey normal bir şekilde gidiyor. Güçlü bir rakibe karşı oynadığımızı biliyoruz. Oyun tarzlarını analiz ettik. Ona göre de oyuncularımı hazırlıyorum. Yarın da onlarla bunu paylaşacağım. Oyun tarzlarını biliyorum belki ona göre değişiklik yapabilirim ama en önemlisi bizim kendi oyunumuzu oynayabilmemiz' dedi.
Beşiktaş'ın oyun düzeninin Ricardo Quaresma üzerinden döndüğünü ifade eden Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, şunları söyledi:
'Özellikle çizgide onu birebir bırakıp kalitesiyle fark oluşturmaya çalışıyorlar. Ama tabi ki Beşiktaş hakkında konuşurken tek Quaresma hakkında konuşmak olmaz diğer oyuncuları da etkili oyuncular. Tam da bu yüzden bizim konsantrasyonumuzun maksimum seviyede olması gerekiyor.'
Ligde son sırada olduklarından dolayı üzgün olduğunu belirten Jurcic, 'Ben oyuncularıma öz güvenlerini geri getirmeye, rahatlatmaya çalışıyorum. Özellikle Çaykur Rizespor maçı bunun için çok sert ve güzel bir adımdı' diye konuştu.
Jurcic, ayrıca ligde kalmak için kaç puanın yeteceği hesaplarına girmediğini, her maça tek tek baktığını şu anda Beşiktaş maçına odaklanmış durumda olduğunu söyledi.
Digao: 'Öz güvenimiz adına önemli bir maç olacak'
Adanaspor'un Brezilyalı defansı Digao ise, 'Bizim için kaybettiğimiz öz güvenimiz adına önemli bir maç olacak. Çünkü iyi oynadığımız zamanda kazanamadık. Dolayısıyla hafif öz güven kaybı oldu. Bu maç öz güvenimizi geri kazanma maçı. Çok da iyi çalışıyoruz 1 haftadır. Umarım iyi bir sonuç alırız' şeklinde konuştu.
Bu arada, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Adanaspor, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Turuncu-beyazlılar, Gençlik Stadı'nda Teknik Direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde 2 gruba ayrılan futbolcular dar alanda pas çalışması yaptı. Daha sonra minyatür kalede maç yapan Adanaspor, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı orta ve şut çalışması yaparak tamamladı.

Adanaspor’da öz güven terapisi