Bağlar Mahallesi'nde bulunan Türk Telekom Anadolu Lisesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
11/A sınıfına verilen Şehit Ömer Halisdemir sınıfında öğrencilere seslenen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, '15 Temmuzda ülkemiz, vatanımız ciddi bir ihanetle karşı karşıya kaldı. Ülkemizin düşmanlarıyla iş birliği yapılarak, ülkemizin işgaline parçalanmasına yönelik girişimde bulundular. Milletin parasıyla alınan silahlar maalesef millete doğrultuldu. 15 Temmuz gecesi büyük bir kahramanlık gösteren şehitlerimiz oldu. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi ve 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Okul idaresine böyle anlamlı bir davranıştan dolayı teşekkür ederim' dedi.
Şehit isimlerinin sınıflara verilmesi amacıyla çalışma yapan okul öğretmenleri Ömer Faruk Erdimez ve Yunus Güzel, fotoğrafların Cumhurbaşkanlığından temin ettiklerini belirterek, ilk kez bir okulda şehit isimlerinin sınıflara verilmesini gerçekleştirdiklerini söyledi.
12/A sınıfı öğrencilerinden Dilek Boduroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerine minnettar olduklarını söyledi.
Okul Müdürü Yusuf Karataş 30 sınıfa 15 temmuz şehitlerinin ismini verdiklerine dikkat çekerek, 'Ülkemiz 15 Temmuz'da büyük bir tehlike atlattı. Yaşanan bu olayı öğrencilerimize sürekli hatırlatıp şehitlerimizin anılarını ölümsüzleştirmektir' diye konuştu.

15 Temmuz şehitlerinin isimleri sınıflarda yaşayacak