Akşehir Öğretmen Evi ve ASO Müdürlüğü ismiyle hizmet veren tesise Şehit Nebi Arslan'ın ismini yaşatmak amacıyla Akşehir Şehit Nebi Arslan Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ismi verildi. Şehidin isminin verilmesi nedeniyle öğretmenevinde bir tören düzenlendi. Törene Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Vekili Topçu Binbaşı Hakan Uluçınar, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı A. Bahadır Örs, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Köseoğlu, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş, Şehit Nebi Arslan'ın Babası Kemal Arslan, kamu kurum müdürleri ve idarecileri katıldı. Şehit Nebi Arslan'ın özgeçmişinin okunmasının ardından Şehit Nebi Arslan'ın Babası Kemal Arslan tarafından bir konuşma yapıldı. Oldukça duygulu olan şehit babası güçlükle yaptığı konuşmada, 'Hepinize çok teşekkür ediyorum çocuğumun adını en güzel yere verdiniz' dedi.
Törende son olarak bir konuşma Yapan İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin de, 'Aziz vatanımız için şehit olan Nebi Arslan gibi gönüllerde yaşayan şehitlerimizin eserlerde de isimlerini yaşatmak için bugün öğretmenevimizin ismini Şehit Nebi Arslan Öğretmen Evi olarak hizmete açıyoruz. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Öğretmenevinin yeni tabelası törene katılan protokol ve şehidin babası Kemal Arslan tarafından alkışlara açıldı.