Ak Parti 113. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı Ankara'da yapıldı. Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım ve tüm illerin Ak Parti İl Başkanları, kadın kolları ve teşkilatlardan sorumlu başkanların katıldığı toplantıda Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı Türkiye genelinde en başarılı on il arasına girdi.
Çok başarılı iller kapsamında Sakarya, Afyon, Kocaeli, Trabzon, Nevşehir, Eskişehir, Kayseri, Ankara, Samsun, Kırşehir illeri teşkilat çalışmaları bakımından ''çok başarılı iller '' kategorisine dâhil oldu.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 'Başarımız tüm teşkilatımızındır. Canla, başla çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımız olarak bu kadar il arasında olmak bize gurur veriyor. Bu başarı hepimizin. Hep beraber Kayseriyiz.
Teşkilat olarak gece gündüz demeden tüm arkadaşlarımıza gösterdikleri özveriden dolayı da tek tek teşekkür ediyorum. Kayserimiz her yerde başarılı. Teşkilat olarak da başarılı olmak bizim vazifemizdi. İnşallah yeni hizmet binamızda daha nice başarılara imza atarız' dedi.

AK Parti İl Teşkilatı En Başarılı İller Arasında Yer Aldı