CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, CHP Alaçam ve Yakakent İlçe örgütlerinin düzenlediği İlçe danışma kurulu toplantılarına katıldı.

Toplantıda konuşan Tufan Akcagöz, " Çoban Sülü, biliyorsunuz Süleyman Demirel'in lakabıydı. Kulağa da oldukça naif geliyor. Ancak Çoban Tayyip kulağa hiç hoş gelmiyor. Hem çobansan, güttüğün kimdir, hele bunu söyle. Kimin çobanısın? " dedi. Vahdettin'in de zamanında ben milletimin çobanıyım dediğini söyleyen Akcagöz, " Bunlar sunni gündem yaratma çabasından başka şey değil. Esas konuşulması gereken başka şeyler var. Dolar almış başını gitmiş. Sözde, ekonomi tıkırında. Piyasa dengeleri allak bullak. Bunun hesabını sorduğumuzda, birden gündemin değiştiğini görüyoruz. Televizyon ekranları, algı yönetimi operasyonu yapan programlarla dolu. AKP'nin kadrosuna, tetikçilik yapsın diye alınan milletvekilleri var. Bütün işleri bu. Ekran ekran gezip tetikçilik yapmak" ifadelerini kullandı.

HALKI UYUTUYORLAR
Akcagöz açıklamasını şöyle sürdürdü: "Erdoğan'ın, seçim konusunda cesareti yok. Cesareti varsa ortaya sandığı koyar. O kadar eksileri var ki, hesabını verecek durumda değiller. Başkanlık sistemi diye halkı uyutmaya çalışıyorlar. Başkanlık karın doyurmuyor. Başkanlık, halkın hangi derdine derman olacak? Büyük bir yalan.Ancak milletimiz buna asla prim vermeyecek. Ülkeyi bölünmenin eşiğine getiren onlar. Ülkeyi terör çetelerine peşkeş çeken onlar. Şimdi sureti haktan görünüp sözde siyaset yapıyorlar. Halkımızın bunlara karnı tok. Milletimiz, bu oyunu mutlaka bozacak."