29 yaşındaki oyuncu Kit Harington verdiği röpörtajda, Snow'un öldüğünü ve hayranların bu durumu kabullenmesi gerektiğini açıklamasını yaptı.


Son dönemin televizyon klasiğine dönüşen Game Of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin yeni sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu kuşkusuz Jon Snow'un ölüp ölmediği.

Sosyal medyada her gün hakkında yeni bir iddianın ortaya atıldığı Jon Snow ile ilgili bir kez daha konuşan Jon Snow'u canlandıran 29 yaşındaki İngiliz oyuncu Kit Harington, Snow'un öldüğünü ve hayranların bu durumu kabullenmesi gerektiğini belirtti.

Harington, "İnsanlar benim ölmemi istemiyor ama Jon Snow öldü. Herkesin buna alışması lazım" ifadelerini kullandı.

Game Of Thrones'un 5. sezon finaline Jon Snow'un kılıç darbeleri alarak öldüğü sahne damgasını vurmuş, olay sosyal medyanın en büyük gündem maddesi haline gelmişti. Onlarca teori ortaya atılan Game of Thrones'un 6'ncı sezonunda ise Jon Snow'un annesinin kim olduğunun netlik kazanması bekleniyor.

Setten sızan görüntülerde ise ünlü oyuncu Kit Harington ve Jon Snow'u dirilteceğine inanılan Lady Melisandre karakteri aynı karede görünmüştü.


Dizinin ABD'li yazarı George RR Martin'in kaleme aldığı yeni kitapta daha önce Ned Stark'ın gayri meşru çocuğu olarak lanse edilen Snow'un annesi hakkında bilgi bulunacağı, bu bilginin dizinin 6'ncı sezonunda da işleneceği de sıklıkla dile getirilen iddialar arasında. Orataya atılan teorilerden en dikkat çekeni ise Jon Snow'un Ned Stark'ın değil Robert İsyanı sonrasında öldürülen Rhaegar Targaryen'ın oğlu olduğu.

Dizinin yeni sezon posterinde Jon Snow'a yer vermesi kafaları bir kez daha karıştırmış, Game Of Thrones hayranları, olayı 'Jon Snow'un yaşadığı' şeklinde yorumlamıştı.

6'NCI SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?
Game Of Thrones'un yaratıcısı George RR Martin'in ifadeleriyle "Buz ve Ateşin Şarkısı hakkında bildiğimiz tek bir şey varsa o da ölümün kalıcı olmadığı" Ancak görünen o ki merakla beklenen sorusunun cevabı yeni sezonun başlayacağı 24 Nisan 2016'ya kadar cevapsız kalacak.