Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor, maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı.

Son haftalarda alına kötü sonuçlar nedeniyle bir grup taraftar antrenman sahasının çevresine gelerek, 'Umutlandırıp, utandırmayın, artık oynayın' yazılı pankart açarak, tezahüratlarıyla tepkilerini dile getirdi. Taraftarlar antrenman sonunda Hasan Subaşı Tesisleri girişine gelerek, Teknik Direktör Morais ile kulüp başkanı Gültekin Gencer aleyhinde tezahürat yaptı.

Taraftarlarla bir süre görüşen Gencer, puan cetvelinde alt sıralarda yer alan takımlarla aralarında 8 puan bulunduğunu, takımın beklenen çıkışı yakalayacağını söyledi.

'TATİL YAPMAYA GELMİŞ OYUNCULAR VAR'
Morais'in kendisinden 3 haftalık süre beklediğini dile getiren Başkan Gencer, 'Transfer çalışmalarında sona yaklaşıldı. Bazı futbolcularımızın motivasyonları kaybolmuş. Şehirde tatil yapmaya gelmiş pozisyonda olan oyuncular var' diye konuştu.
Başkan Gencer, kupada oynayacakları Fenerbahçe maçının formalite olduğunu belirterek, 'Sanırım hoca oynamayan futbolcuları oynatacak. Bizim için önemli olan kupada oynayacağımız Torku Konyaspor maçı. Ondan sonra da ligde oynayacağımız Fenerbahçe maçı çok önemli' dedi.

TARAFTARLARIN ETO'O SEVGİSİ
Gencer'in konuşmasının ardından taraftarların yanına Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o geldi. Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Eto'o, öz çekim yapıp, tezahüratlara eşlik etti. Taraftarlar Eto'o ile fotoğraf çektirmek için yoğun çaba gösterdi. Morais de taraftarla tezahürat yapıp, fotoğraf çekildi. Gergin başlayan protesto, renkli görüntülerle son buldu.