Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Muğla Köyceğiz Belediyesini 39-27 mağlup eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Cumartesi günü saat 13.00'da kendi evinde ağırlayacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
Süper Lig'e çıkma hedefi koyan iki iddialı ekibin karşılaşacağı maç için taraftar desteğine güvenen Adıyaman Belediyespor puan durumunda bir maçı fazla olan rakibinin ensesinde yer alıyor. Maçı kazanması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşacak olan temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor.
İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı Başkanı Aykut Dündar, 'Süper Lig hedeflerinin gerçekleşmesi için bu tür önemli maçları kazanmak zorunda olduklarını da dile getirerek, 'Bu sezon şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için önemli maçlarımızdan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bu hafta da bu önemli maçlardan birisine çıkacağız. Puan durumunda bir maç fazlasıyla üstümüzde bulunan İzmir Büyükşehir Belediye maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu maç için tüm taraftarımızdan destek bekliyoruz' şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı maç hazırlıklarına devam ediyor