Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürlüğü tarafından "Sahne Senin" ödüllü Türk Halk Müziği Ses ve Saz Yarışması yapılacak.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ve 16 yaş üzeri erkek-kadın herkesin katılabileceği yarışmanın finali 25 Şubat 2016 Perşembe günü saat 19.00'da gerçekleşecek. Son başvuru tarihi 15 Şubat olan yarışmaya katılmak isteyenler Canik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi'ne şahsen veya telefonla başvurabilecek.

'KÜLTÜR-SANATTA ÖNCÜYÜZ'

Samsun'un kültürel ve sosyal hayat standardını yükseltecek yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün, "Kurduğumuz Tiyatro Okulu ve Müzik Okulu ile sadece Canik'i değil, şehrimizi kültür-sanatta ön plana çıkardık. Belediye olarak kültür ve sanatta öncüyüz. Bizler yaptığımız kültür-sanat yatırımlarıyla halkımıza daha iyi imkanlar sunarken, bu tür etkinliklerle de hem şehrimiz yaşayanlarına stres attırmak hem de yeni yetenekler çıkarmayı amaçlıyoruz. Yetenekleri olduğuna inanan 16 yaş ve üzeri tüm halkımızı Ödüllü Türk Halk Müziği Ses ve Saz Yarışması'na katılmaya davet ediyorum" dedi.