Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Sayman Üye Bahri Coşkun ve Üye Veysel Uslu'dan oluşan heyet, ziyarette AK Parti Kayseri teşkilatının yeni binasında hizmet vermeye başlamasından dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 'AK Parti Türkiye'nin son 15 yılına faaliyetleriyle damgasını vurmuş çok önemli bir parti. Bu partinin Kayseri'deki ilk kurucularından biri olmamdan dolayı da gurur duyuyorum. Ümit ediyorum ki bundan sonraki süreçte de AK Parti, Türkiye'deki demokrasi tarihine çok daha özel ve önemli görevler yaparak, güzel hizmetlere imza atacaktır. İl Başkanımız Cahit Bey nezdinde tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlara başarılar diliyorum' dedi. Kayseri Ticaret Odası yönetimi olarak ellerinden gelen hizmeti yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Hiçyılmaz, 'El birliği ile gönül birliği ile hep beraber hem Kayseri için hem ülkemiz için faydalı hizmetler yapmak istiyoruz. Bu çerçevede kendilerine yeni binalarının tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki birkaç ay içerisinde kendi hizmet binamızı da açacağız. Hizmetin yapılabilmesi için mekânların da önemli olduğunu düşünüyor,kaliteli mekânlarda kaliteli hizmetler verileceğine inanıyoruz.Bu güzel binalarda, kaliteli mekanlarda daha iyi hizmetler vermeyi Cenab-ı Allah hepimize nasip etsin inşallah' diye konuştu.
Kayseri Ticaret Odası yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Özden ise, 'Ticaret odamızın yönetimini yeni binamızda ağırlıyoruz. Özellikle başkanımıza ve Ticaret Odası ekibine teşekkürlerimi sunuyorum, hoş geldiler, sefalar getirdiler. Güzel hizmet binamızda hep beraber inşallah Kayserimize hizmet ederiz. Sizlerin de yeni binasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. O binamızda da inşallah hayırlı faaliyetleri hep beraber yaparız' şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz tarafından, AK Parti İl Başkanı Özden'e hediye takdim edildi.

Kayseri Ticaret Odası yönetiminden AK Parti’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti