Kırmızı-Beyazlı yönetim, uzun vadeli çalışmayı planladığı, bu nedenle proje hamlesi olarak teklif götürdüğü iki isimden hayır cevabı aldı. Özellikle Ertuğrul Sağlam'ın yurtdıyında takım çalıştırmak istediğini belirterek teklifi geri çevirmesine Samsunsporlu taraftarlar tepki gösterdi.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, sosyal medya hesaplarından, "Samsunspor'da uzun yıllar forma giydi. Teknik direktör olarak görev yaptı. Teknik direktörlük kariyerine Samsunspor'da başladı. O dönemin ilk 5 maçında başarısız sonuçlar almasına rağmen bu şehir onun yanında oldu, arkasında durdu. Şimdi Samsunspor'un Ertuğrul Sağlam'a en fazla ihtiyaç duyduğu dönem. Fakat gelmiyor" şeklindeki paylaşımlarla Ertuğrul Sağlam'a tepkilerini gösterdiler.

Samsunsporlu taraftarların tepki gösterdikleri bir diğer isim ise 2011-2012 sezonunda Kırmızı-Beyazlı kulübün Süper Lig'den düştüğü sezon takımın başında olan Mesut Bakkal. Mesut Bakkal'a öfkeli olan taraftarlar, "Onu kesinlikle takımın başında görmek istemiyoruz. Samsun şehrine bile girmesine izin vermesinler" dediler. Bazı taraftarlardan ise Mehmet Özdilek'e tepki vardı.

MUHAMMET ÇAVUŞOĞLU