Tekkeköy Belediyesi karla mücadele ekiplerinin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar ile yoğun kar yağışının durmasının ardından ilçenin tüm mahallelerindeki yolları ulaşıma açtı. Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları da sürdüren ekipler kaldırımlardaki karları da temizliyor.

Yoğun kar yağışının başladığı andan itibaren ekiplerin 7 gün 24 saat aralıksız karla mücadele çalışması yürüttüğünü ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Karla mücadele ekiplerimiz çok başarılı bir çalışma yürüttü. Cumartesi gününden itibaren gece-gündüz demeden ilçenin dört bir yanında tüm mahallerimizde yoğun tempo ile mücadele ettiler. Yoğun kar yağışının durmasının ardından tüm yollarımız ekiplerimizin hummalı çalışmaları neticesinde ulaşıma açıldı. Ayrıca yollar buzlanmaya karşı tuzlama yapıldı' dedi.

KALDIRIMLARDAKİ KARLAR TEMİZLENEREK BUZLANMAYA KARŞI TUZLAMA YAPILDI

Fen işleri, Çevre Koruma ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine ait tüm personelin karla mücadele çalışmalarında aktif görev aldığını belirten Başkan Togar, 'İş makinelerimizin yolları ulaşıma açmasının ardından tuzlama aracı ve personelimiz buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kaldırımlardaki kar ve buzlarda ekiplerimiz tarafından temizlendi. Kar ve buzlanmaya karşı mücadele konusunda gece- gündüz demeden tüm personelimiz ve araçlarımızı seferber ederek üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık' diye konuştu.