Bayraklı Çiçek Mahallesi 1636 sokaktaki Bayraklı Taraftarlar Lokali'nde 10 ay önce, aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Mahmut A. (41) Hayrettin Pekçelik (38) ve Ömer Üğdül (37) aralarındaki sorunu konuşmak için Üğdül'e ait lokalde buluşmuş, ancak aralarında çıkan tartışma sonucu Mahmut A., Pekçelik ile Üğdül kurşun yağdırıp olay yerinden kaçmıştı.
Polisin titiz çalışması sonuç verdi
Cinayet zanlısı Mahmut A.'nın yakalanması için çalışmalarını sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin saklanabileceği her adrese tek tek baskın yaptı. Soruşturmayı genişleten ve titiz bir çalışma yapan polis ekipleri, bir süre İzmir dışında saklanan ve tekrar İzmir'e dönen Mahmut A.'nın Kemalpaşa'da saklandığı evi tespit etti. Cinayet Büro amirliği ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü yaptığı operasyonla çifte cinayet zanlısı Mahmut A.'yı kıskıvrak yakaladı. Emniyette sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Mahmut A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Cinayet kamerada
Öte yandan, çifte cinayetle ilgili kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kavga ilk başta lokal çıkarken Mahmut A., yanında getirdiği tabanca ile lokal içinde Ömer Üğdül'ü öldürüyor. Hayrettin Pekçelik ve lokaldekiler kapıdan kaçmaya başlıyor. Pekçelik sokaktan kaçmak isterken arkasından koşan Mahmut A., Pekçelik'e sırtından 2 kurşun ateş ederek öldürüyor. Mahmut A.'da olay yerinden kaçıyor.

Çifte cinayet zanlısı saklandığı evde yakalandı