Süper Lig'de oynadığı 10 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 9 puanla ligde 17. sırada yer alan Antalyaspor, 11. haftanın kapanış maçında oynayacağı Trabzonspor mücadelesinin hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların Teknik Direktör Rıza Çalımbay gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenman koşuyla başladı. Açma-germe, eğitsel oyun, 5'e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla devam eden çalışmalar daha sonra yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Oyuncuların özellikle eğitsel oyun esnasında gol attıktan sonra sevinmeleri ve neşeli oldukları dikkat çekti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, taktiksel maçta oyunu sık sık durdurarak oyuncularını uyardı.
Antalyaspor'da 3 oyuncu sakat
Antalyaspor'un yıldız oyuncusu Samuel Eto'o zorlu maçta forma giyemeyecek. Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve her iki bacak üst adalesinde problem bulunan oyuncu tedavi için İngiltere'de bulunuyor. Yıldız oyuncunun sahalara dönüşünün 4 haftayı bulması bekleniyor. Öte yandan kırmızı-beyazlılarda kaleci Fornezzi ve Emre Güral ile hafta boyunca izinli olan Serdar Özkan'da Trabzon deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.
Trabzonspor ile Antalyaspor, Pazartesi günü saat 20.00'de Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek ve maçı İzmir Bölgesi hakemi Alper Ulusoy yönetecek.

Antalyaspor’da Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor