Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'ta oynanan Yeşilyurt Belediyespor - Araban Belediyespor müsabakası için Malatya'ya gelen Gaziantep ekibinin menajeri Ferit Karataş, yıllar sonra Malatya'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
2004 yılında Malatyaspor'un o dönem ki başkanı Hikmet Tanrıverdi tarafından Adıyamanspor'dan transfer edilen Ferit, 2 sezon boyunca Sarı kırmızılı takımın formasını terletmişti.
-'Güzel anılarımız oldu burada'
İHA'ya konuşan Ferit, 'Malatya'da oynadığımız dönemlerde burada güzel anılarımız oldu. Yıllar sonra Malatya'ya bir kulübün yöneticisi olarak geldim. Gaziantep takımı Araban Belediyespor'da görev yapıyorum. Tarihimizde ilk kez BAL'a çıktık. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz' dedi.
-'Yeni Malatyaspor'u da takip ediyorum'
Yıllar sonra Malatya'ya geldiği için duygulandığını da paylaşan Ferit, 'İnsan duygulanıyor gerçekten. Zaman su gibi geçiyor. Yaklaşık 12 sene oldu buradan ayrılalı. Malatya'da da bayağı bir değişiklik olmuş. Şehir çok güzel olmuş. Yeni Malatyaspor'u da takip ediyorum. Sonuçta oynadığımız ilin takımı. Başarılı gidiyorlar. İnşallah Süper Lig'e çıkarlar. Tüm Malatyalılara sevgilerimi yolluyorum' diye konuştu.

Malatyaspor’un eski futbolcusu Ferit Karataş yıllar sonra Malatya’da