Şanlıurfaspor'u yenerek hem bu sezon ilk kez iki gol atan, hem de ilk kez geriden gelip kazanan Samsunspor, deplasmanda Manisaspor'dan da puan veya puanlar alarak bir ilki daha gerçekleştirmek istiyor. TRT Spor'dan canlı yayınlanacak karşılaşma saat 18.30'da başlayacak

KRİTİK VİRAJ
TFF 1. Ligi'nin 11. haftasında Samsunspor, Manisaspor'a konuk oluyor. Milli aradan önce Şanlıurfaspor'u yenerek adeta nefes alan Kırmızı- Beyazlılar, bugün deplasmandan da mutlu dönmek istiyor. Şanlıurfaspor maçında iki gol atıp, geriden gelerek kazanarak ilkleri gerçekleştiren Samsunspor, deplasmandan da puan veya puanlar çıkararak bir ilki daha başarmanın peşinde. Henüz deplasmandan puan çıkaramayan Kırmızı- Beyazlılar, iki takım adına da oldukça kritik olan maça moralli gitti.

SAAT 18.30'DA
Yönetimin karşılaşma öncesi yaptığı para dopinginin takım üzerinden olumlu etki yaptığı ifade edildi. Manisa Atatürk Stadı'nda saat 18.30'da başlayacak bu zorlu karşılaşma TRT Spor'dan da canlı yayınlanacak. Bahattin Şimşek'in düdük çalacağı maçta Samsunspor'da Ercan Yazıcı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Sakatlıkları geçen ve takıma dönen Mustafa Sevgi ile Canberk Aydın'ın da bugün ilk 11'de olması bekleniyor. Mali çıkmaz içinde olan Manisa'da da bugünkü maç çıkış olarak görülüyor.

Selçuk KAYA