Tepecik Mahallesi'nde bulunan ilkokula adı verilen Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Vural Şahin başta olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. İscehisar Kaymakamı Ali Altınkaynak bir konuşma yaparak, 'Tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında eğiliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehitlerimize olan saygı ve hürmetin bir gereği olarak isimlerini yaşatmak arzusundayız. Şehidimizin ailesinin de uygun görüşleriyle Şehidimizin ismini okulumuza verdik. Buradan yetişecek yavrularımız rahmetli şehidimiz gibi vatan-millet bilinciyle yetişerek, ilçemizi ve ülkemizi daha müreffeh günlere ulaştıracaklardır' dedi.
Daha sonra İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Vural Şahin ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Törene Kaymakam Ali Altınkaynak'ın yanı şehidin babası Osman Şahin, İlçe Jandarma Komutanı İhsan Doray, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Ali Bozdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Karakış, Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Duman, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Sav, siyasi parti başkanları, iş adamları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Törenin bitiminde misafirlere ve katılımcılara aşure ikram edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

İscehisar Şehit Vural Şahin İlkokulu’nda "Şehitleri Anma" töreni düzenlendi