Maçın 32 dakikasını 10 kişi oynayan Samsunspor, Manisa deplasmanından istediğini aldı. 0-0 berabere biten maçın ardından Kırmızı- Beyazlılar puanını 10'a yükseltti

NE YAPTIN MURAT?
TFF 1. Ligi'nin 11. haftasının kapanış maçında Samsunspor, Manisaspor'a konuk oldu. Ligde şiddetle puana ihtiyacı olan iki takımdan kapışması orta saha mücadelesi şeklinde başladı. 8. dakikada Mehmet- Murat paslaşmasının ardından Hasan'la gole yaklaşan Samsunspor, pozusyonu değerlendiremedi. 33. dakikada Eneramo'nun muhteşem frikiğini, kaleci Furkan ayrı şekilde kurtardı. 41. dakikada ise Mehmet Sevgi'nin kullandığı kornerde kaleci İsmail boşa çıktı ve Murat topu boş kale yerine auta vurdu.

SAMSUN 10 KİŞİ
İkinci yarıya Manisaspor daha etkili başladı. Maçın 58. dakikasında ilk yarıda Ozan'a yaptığı faul sonrası sarı kart gören Zola, bu kez de Savaş'a faul yapınca kırmızı kartla cezalandırıldı. 10 kişi kalan Samsunspor kalan bölümlerde rakibine oranla daha dirençli bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman tehlikeli ataklar da geliştiren Kırmızı- Beyazlılar, final paslarında isabet bulamayınca pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere biterken, Samsunspor 275 gün sonra, deplasmandan puan almış oldu.