15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı içinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akgül'e Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak eşlik etti. Park içerisinde eğlenen çocuklarla sohbet edip çocuklara şeker ikram eden Akgül, mahalle sakinleriyle de fotoğraf çektirdi. Akgül, yaptığı konuşmada,'15 Temmuz tarihimize bir dönüm noktası olarak geçti. Ülkelerin tarihlerinde demokrasi için bir takım dönüm noktaları bulunur. İşte ülkemiz demokrasisinin de dönüm noktası 15 Temmuz olmuştu. Bizler yaptırdığımız eserlerle 15 Temmuz ruhunu gelecek kuşaklara aktaracağız. Vatandaşlarımız canları pahasına sokağa çıkarak demokrasiye, bayrağına, vatanına sahip çıkmıştır. İşte bu destanı gelecek kuşaklara en güzel şekilde aktarmak ve asla unutturmamak gerekiyor' dedi.
15 Temmuz gecesi Başkan Akgül ve binlerce vatandaş, Mamak'ta bulunan kışlalardan Kızılay ve Genelkurmay istikametine giden tankların önüne çıkarak tankları durdurmuştu.
Şahapgürler Mahallesi'nde yapılan park toplam 8 bin 291 metrekarelik bir alana sahip. Son derece kapsamlı olarak tasarlanan park içerisinde medyan, süs havuzu, futbol sahası, basket sahası, çocuk oyun alanları, fitness alanı, koşu ve yürüyüş yolları, yeşil alanlar bulunuyor.

Başkan Akgül, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Parkı’nı denetledi