AK parti Kdz Ereğli Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak ve yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya AK Parti Zonguldak Kadın kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman davet edildi.
Toplantıya AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları yöneticilerinin yanı sıra 31 mahalle temsilcisi katıldı. Mahalle temsilcileri ile tek tek tanışan AK Parti Zonguldak Kadın kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, partilerinin başarısında en büyük payın kadınlara ait olduğunu söyledi. Arıman konuşmasında 'Bu kutlu yolda sizlerle birlikte yürümek bana onur ve gurur veriyor. Bu gün AK Parti girdiği her seçimde büyük başarılar elde etmiş ve başarısı yükselerek devam ediyorsa bunda en büyük pay bizlerin yani kadınlarımızındır' dedi.
Kadın kolları yönetimi ve mahalle temsilcileri ile sık sık bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirip fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak, davetlerine icabet eden AK Parti Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman'a teşekkür etti. Albayrak bu tür toplantıların hem kaynaşmayı artırdığını hem de çalışmaların değerlendirilmesi için iyi bir fırsatı olduğunu ifade etti.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'ın eşi İlknur Çakır'da toplantıya katılırken, kadınlarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

Kdz. Ereğli’de AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu