Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi ile Gazi Anadolu Lisesi arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı.

Takımlarını desteklemeye gelen her iki okulun öğrencileri müsabaka sonrası birbirlerine girdi. Sandalyelerin havada uçuştuğu olayları güvenlik güçleri ve öğretmenler yatıştırmakta zorlandı. Bazı öğrenciler baygınlık geçirdi


SPORA YAKIŞMADI
Okullararası Genç Erkekler Futsal İlkadım İlçe Şampiyonasında spora yakışmayan görüntüler yaşandı. Gazi Anadolu Lisesi ile Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi arasında oynanan maç sonrası sandalyeler havada uçuştu. Zaman zaman oyunun durduğu ve hakemin anons yaptırdığı maçta Gazi Anadolu Lisesi'ni 4-2'lik skorla mağlup eden Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi sahadan mutlu ayrılan ekip oldu.

MAÇ SONU BAŞLADI
Ne olduysa maç sonrası oldu, tribünde başlayan gerginlik saha dışını taştı. Takımlarını desteklemeye gelen her iki okulun öğrencileri birbirlerine girdi. Olaylara güvenlik güçleri ve öğretmenler anında müdahale ederek büyümesini önlemeye çalışsa da istenmeyen görüntüler sürdü. Baygınlık geçiren bazı öğrenciler ise salon yanında bulunan Canik 112 Acil Servis İstasyonu'nda tedavi edildi. Olaylar sonrası Atatürk Spor Salonu'nun kapı camları kırıldı, özel bir işletmeye ait masa ve sandalyeler zarar gördü.

ANONS YAPILDI...

Zaman zaman tribünlerde yaşanan gerginlikler sonrası maçın hakemi Cengiz Şengül, tarafından anons yaptırıldı.

BAYGINLIK GEÇİRDİ...

Çıkan olaylar sonrası bazı öğrenciler baygınlık geçirdi. O öğrencileri ilk müdahale ise Canik 112 Acil Servis istasyonunda yapıldı.

HASAR BÜYÜK...

Olaylar sonrası Canik Atatürk Spor Salonunda bulunan özel bir işletmeye ait masa ve sandalyeler büyük zarar gördü.

Salim YILDIZ