23 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
İçiniz içinize sığmıyor gibi. Hem hafta sonu beklentisi hem de yeni ilişkinizi düşünüyor olmanız başka bir şey düşündürmeyecek size. Mutluluğu yakalıyorsunuz.

BOĞA
Bütün olumsuzluklar üst üste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki her şey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınıza ihtiyacınız var.

İKİZLER
Başkalarına gösterdiğiniz ilgiyi ona göstermediğinizden sevgiliniz bir hayli şikayetçi. Sitemlerinde haklı, nedeni de sizin yoğun sosyal yaşamınız. Onu kaybetmeyin

YENGEÇ
Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Keyfiniz muazzam derecede. Sakın mutluluğunuzu saklamayın.

ASLAN
Aşk gezegeniniz sizi son derece romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmak sizi olumlu kılacaktır. Kıskançlıklar ve tutkular ön planda olacak.

BAŞAK
Toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de mutluluk hissedeceğiniz bir gün.

TERAZİ
Yaşam enerjiniz oldukça yüksek yüksek. Bu enerjiyi yüksek tutmaya devam etmelisiniz. Aynı zamanda yakınlarınızın yanınızda oluşu motivasyonunuzu güçlendiriyor.

AKREP
Bugün, aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

YAY
Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Gün boyunca iş hayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılı iş görüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilirsiniz.

OĞLAK
Bugün, enerjiniz oldukça yüksek seyredebilir. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirerek sevgilinizi kendinize çekmeyi başarabilirsiniz. Her şey sizin eliniz de.

KOVA
Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Daha ne olsun.

BALIK
Aşk yaşamınız tüm yaşam parametrelerinizin önüne geçebilir. Kendinizden yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz. Evlenmek isteyenler için uygun bir dönem