MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş; ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları başkan ve yöneticileriyle birlikte Ankara'da Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. MHP Adana heyeti, önce Meclis'teki MHP Grup Toplantısına katılarak burada Bahçeli'yi dinledi. Bahçeli'nin konuşmasının ardından Yusuf Baş, İl Kadın Kolları Başkanı Dudu Yaşar ile birlikte Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye, içinde portakal, mandalina, turunç, limon ve pamuk bulunan bir sepet ile el işi, göz nuru maşrapa hediye etti. Baş, 'Sayın Genel Başkanım; başta Adana olmak üzere Çukurova bölgemizde üreticilerimizin sorunlarına bu vesileyle dikkat çekmek istedik' ifadesini kullandı. Bahçeli de; bu duyarlı davranışından ötürü Baş'ı tebrik etti.
Genel Başkan Devlet Bahçeli, İl Başkanı Yusuf Baş başkanlığındaki Adana heyetini MHP Genel Merkez binasında da kabul etti. Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Bahçeli, Adana'nın verimli toprakları, sanayisi, tarımı; kültür ve sanata yaptığı katkılarla, güler yüzlü, sıcak kanlı insanlarıyla çok önemli bir kent olduğunu söyledi. Bahçeli, 'Biz Adana'yı ve hemşehrilerimizi seviyoruz. Adanalı hemşehrilerim de bizi sevmeye ve bize güvenmeye devam etsinler. Hepsine ayrı ayrı selam ediyorum' dedi.
Ziyaretin ardından açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 'Ülke ve millet olarak içeride ve dışarıda ciddi sorunlarla meşgul ediliyoruz. Bu zorlu süreçte Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, kullandığı inisiyatifle tıkanan, patikaya dönen yolları otobana dönüştürme çabasıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin önünü açmaya çalışıyor. Sağduyu sahibi herkes bunu görüyor. Kimi çevreler ise meseleye Brüksel'den, Kandil'den bakma gayreti içinde liderimize ve partimize saldırıyor. Bizler de Adana teşkilatları olarak Genel Başkanımızın yanında olmak, sevgimizi ve saygımızı iletmek istedik. Diğer taraftan değerli milletvekillerimiz çiftçilerimizin sıkıntılarını sürekli olarak Mecliste dile getirmekteler. Bu vesileyle ayrıca bizler de üreticilerimizin sıkıntılarını paylaşma, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek istedik. Sayın Genel Başkanımız bundan çok hoşnut olurken, Çukurovalı üreticilerin sorunlarını yakından takip ettiğini bildirdi' diye konuştu.

Baş: “Bahçeli, Türkiye Cumhuriyeti’nin önünü açmaya çalışıyor”