Osman Yereşen Tesisleri'ndeki antrenman öncesi Beşiktaş maçını değerlendiren Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, 'Beşiktaş maçı ilk 15 dakikada çözüldü diyebiliriz. Beşiktaş'a karşı etki altında kaldık. Beşiktaş da bunu değerlendi ve 2-0 öne geçti. Doğal olarak böyle takımlara karşı geriye düştüğünüz zaman skor olarak maçı çevirmek zor. Kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu söyleyebilirim, hatta Beşiktaşlı oyuncuların da hakeme bu yönde söylemleri oldu ama kırmızı kart geldi. Yapacak bir şey yok. Şu ana kadar oynadığım en kaliteli takım Beşiktaş'tı. Beşiktaş ofansif anlamda kaliteli bir takım. Özellikle maçın ilk bölümünde bu anlamda iyi değerlendirdi. Ondan sonra çok pozisyona girdiklerini söyleyemeyiz' ifadelerini kullandı.
Cumartesi günü oynayacakları Antalyaspor maçına odaklandıklarını belirten Jurcic, şöyle devam etti:
'Antalyaspor pozitif bir atmosfer yakalamış bir takım. Takım içinde de durumları iyi şu anda. Son maçlarda özelikle sert bir futbol gösteriyorlar sahada mücadeleci yapıları ön plana çıkarıyor. Aynı şekilde biz de sahada aynı sertliği göstermeliyiz, ancak bu şekilde pozitif yöne doğru ilerleyebiliriz' şeklinde konuştu.
Antalyaspor maçı hazırlıkları
Öte yandan, turuncu-beyazlı takım cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı için bugün yaptığı antrenmanda pas organizasyonları üzerinde durdu.
Gençlik Stadı'nda, Teknik Direktör Krunoslav Jurcic nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma ve kondisyon hareketleriyle başladı. Daha sonra üç gruba ayrılan futbolcular pas organizasyonları üzerinde çalışma yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerinde şut ve orta çalışmaları yapıldı. Adanaspor, daha sonra taktik çalışmaları yaparak antrenmanı sonlandırdı.
Geçen hafta oynanan Beşiktaş maçında diz iç yan bağlarında yırtık olan Goran Karacic sakatlığından ötürü antrenmana katılamadı. Bu oyuncunun Antalyaspor maçında oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Jurcic: "Antalyaspor karşısında sert oynamalıyız"