Gaziantepspor'un son 3 maçtan mağlubiyetle ayrılmasında taraftarlar tarafından başrol olarak gösterilen Larsson'un performansındaki düşüş devam ediyor. İsveçli oyuncunun antrenmanlarda sıkı çalışmasına rağmen lig maçlarında özellikle kırmızı–siyahlı ekibin mücadeleyi önde götürdüğü dakikalarda yüzde yüzlük gol pozisyonlarını gole çevirememişti. Larsson, kırmızı–siyahlı ekibin Kayserispor, Alanyaspor ve Konyaspor ile oynadığı maçlarda net gol pozisyonlarından faydalanamamıştı.
Hafta sonu Kardemir Karabükspor karşısında kritik bir maça çıkacak olan kırmızı–siyahlılarda hazırlıklar devam ederken, antrenmanda son maçların formsuz oyuncusu Larsson'un moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör İsmail Kartal Kayserispor, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Atiker Konyaspor maçlarında ilk 11'de yer verdiği tecrübeli oyuncu ile antrenmanlarda moralini yüksek tutmak adına birebir görüşüyor. Tecrübeli teknik adam cumartesi günü oynanacak olan maçta 29 yaşındaki oyuncuyu dinlendirmeyi düşünüyor.
İsveçli oyuncu Gaziantep formasıyla ligde ve kupada olmak üzere toplam 12 maça çıkarken gol kaydedemedi. Larsson, sadece 6. haftada oynanan Bursaspor maçında 3. golün sahibi Evans Kangwa'ya asist yapmıştı.