AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Vatan İçin Can Verenler Derneği ile Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkan Yardımcılarının da katıldığı ziyaretlerde şehit ailelerinin talep ve isteklerini dinleyen Akçay, şehit ailelerinin, şehitlerden kalan en kutsal emanetler olduklarını ifade etti.
Ailelerin ve derneklerin her zaman emirlerinde olduklarının ifade eden Akçay, 'Şehit ailelerimiz bizlerin en onurlu emanetleridir. Onları her zaman başımızın üzerinde taşıyoruz. Bizim başka bir ülkemiz yok. Bizler aziz şehitlerimizin büyük fedakarlıkları sayesinde ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyoruz' dedi.
Konuşmasında şehit anne ve babalarının cennetle müjdelenen anne ve babalar olduklarını ifade eden Akçay, 'Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Hükümetimiz terörü bitirmek için son derece kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Terör örgütlerine en ufak bir müsamaha dahi gösterilmiyor. Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kasteden alçaklara nefes alma şansı tanınmıyor' dedi.
AK Parti İl Başkanı Akçay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Akçay'ın ilgisinin kendilerini mutlu ettiklerini dile getirdi.
Talep ettikleri her konuda büyük bir ilgi ve alakayla karşılandıklarını dile getiren Türkiye Harp Malulu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal'da ilgi ve alakalarından dolayı AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay'a teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Akçay Şehit ailelerini ziyaret etti