Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Manisaspor karşısından istenileni aldıklarını söyledi.

Zeren, "Keşke kazanabilseydik ama olmadı. Bir puan iyi puan. İstediğimizi aldık, şimdi Elazığspor maçına hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanabilirsek altın değerinde bir 3 puanın sahibi olabiliriz" dedi

KALDI 5 MAÇ
Manisaspor deplasmanından puanla dönen Samsunspor'da keyifler yerinde.

Rotayı Elazığspor maçına çeviren Kırmızı-Beyazlılar, kritik müsabakanın hazırlıklarına da başladı. Manisaspor deplasmanından istenileni elde ettiklerini belirten Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Uzun bir aradan sonra puan almak çok önemliydi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Sahada özveriyle mücadele eden arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kimi sakat sakat oynadı, kimi elinden gelenin fazlasını yaptı ve zor bir maçtan 1 puan çıkardık" dedi.

HERKES İŞİNİ YAPIYOR
Zeren, "Devre arasına 5 maç kaldı, bunları da en az hasarla atlamak istiyoruz. Elazığspor maçını kazandığımız vakit çok şey kazanabileceğimiz bir maç haline geldi. Az hata yaparsak Elazığspor'u da geçeriz. Osman hocamız ve teknik ekibi gerçekten iyi işler yapıyor, onların gelmesi takıma ayrı bir hava kattı. Herkes resmen taşın altına elini koyuyor. Başkanımız ve yönetim yoğun bir mesai harcıyor. Elazığspor maçı çok önemli bir maç. Kendi taraftarımız önünde iyi oynuyoruz, hiç tereddütsüz herkesi bekliyoruz"diye konuştu.

Salim YILDIZ