Altınordu takımında son 3 müsabakada forma giyemeyen sağ kanat oyuncusu Erdoğan'ın iyileştiği, gurbetçi oyuncunun Trabzon deplasmanına kadar hazır hale geleceği ifade edildi.

Şanlıurfaspor'dan transfer edilen ve Boluspor karşısında ikinci yarıda oyuna giren orta saha oyuncusu Ahmet Arı'nın da bu süreçte idman eksiğini kapatacağı bildirildi. Boluspor karşısında santrafor Göksu'nun sarı kart cezasını tamamlamasıyla eksiği kalmayan Altınordu'da yönetim, 1 Şubat Pazartesi günü sona erecek ara transfer döneminde forvete takviye yapmayı planlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Altınordu'nun Torbalı'daki tesislerine sürpriz ziyarette bulundu. Tesis hakkında Kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan'dan bilgi alan Başkan Kocaoğlu, daha sonra U15 takımının antrenmanını izledi. Oyuncularla sohbet eden Kocaoğlu, birlikte 'selfie' çektirdi.

Ziyaret sonunda Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen özel bir turnuvadan şampiyonlukla dönen U18 takımı, kazandıkları kupayı Başkan Kocaoğlu'na takdim etti. Genç sporcuları mutlayan Aziz Kocaoğlu, Altınordu'nun altyapı ve örgütlenme modeliyle Türkiye'ye örnek olacağını söyledi