Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve kızları Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk Göbülük ile Metro Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Öztürk Gümüşsu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Galip Öztürk ve beraberindekiler, 23 Kasım Çarşamba günü düzenlenen Borsa İstanbul ile İslam Kalkınma Bankası arasında İmzalanan Stratejik İşbirliği İçin Mutabakat Zaptı Gong Töreni sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet etme imkanı buldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Öztürk bu buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, yıllardır süren FETÖ/PDY mücadelesinde kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 'Türkiye'nin çalışkan, vatanperver ve gerekirse canını bu ülke için feda edebilecek evlatlarının kanını emen bu terör örgütüne karşı mücadele veren ilk isimlerden biri olmaktan onur duyuyorum. Bu mücadelem nedeniyledir ki başımıza gelmeyen kalmadı. Ardı ardına kurulan kumpaslarla itibarımızı zedelemeye, ticari hayatımıza son vermeye çalıştılar, Yine bu mücadele nedeniyle hazırlanan sözde iddianamelerle bizleri hapislerde çürütmeye çalıştılar. O zamanlar bana 'Her şeyin altında 'Paralel' arıyorsun diyenler, ne kadar haklı olduğumu 15 Temmuz gecesi anladı. Ancak tüm bu kumpaslar FETÖ gerçeğini gören ve bu yapıyla sonuna kadar mücadele edilmesi gerektiğini her fırsatta, her platformda dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın da desteğiyle çöktü ve ben ülkeme geri dönebildim. Bundan sonra da FETÖ karşıtı haklı mücadelem sürecek. Bu süreçte devletimize ve hükümetimize de elimizden gelen her türlü desteği vereye devam edeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Öztürk'ün FETÖ'ye karşı ilk mücadele veren, FETÖ'ye karşı dik duruş sergileyen işadamlarından olduğuna dikkat çekerek, Öztürk'ün her türlü yıldırma politikasına karşı doğru bildiği yoldan dönmediğine ve mücadelesine ne olursa olsun devam ettiğine dikkat çekerek bu yolda verdiği mücadele için Öztürk'e teşekkür etti.