Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluslararası Samsun-Çarşamba Havaalanı'nında incelemelerde bulunmak ve bir dizi ziyaretle temel atma töreni için yarın Samsun'da olacak.

Bakan Kılıç ve Bakan Arslan ayrıca Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Samsunlu asker Erdal Bolat'ın Alaçam'daki cenaze törenine de katılacak.

SAMSUN'DA YOĞUN PROGRAM
Programa göre, sabah 09:30'da Samsun-Çarşamba Havaalanı'nda karşılanacak bakanlar, incelemelerde bulunduktan sonra saat 10:30'da Samsun Valiliği'nde toplantı yapacak. Samsun Valisi İbrahim Şahin'e saat 11:00'de yapılacak ziyaretin ardından da 11:15'te basın toplantısı gerçekleştirecekler.

Fırat Kalkanı operasyonunda şehit olan Samsunlu şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal Bolat'ın Alaçam'da cuma namazına müteakip düzenlenecek cenaze törenine katılınılacak. Saat 15:30'da ise Tekkeköy Kavşağı'nda viyadük temel atma töreni gerçekleştirecek ardından saat 16:30'da Samsun ziyaretini tamamlayacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan uğurlandıktan sonra, Bakan Kılıç TÜYAP Gıda Fuarı'na ve Golf Sahası'nda Golf Federasyonu Yönetim Kuruluyla bir araya geldikten sonra 21:25'te Ankara'ya hareket edecek.

Zerrin SOMUNCU