Haber Medya Grubu'nun, 'Samsun Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda işletme Teknolojileri Paketleme ve Lojistik Fuarı'nda açtığı stantta, Haber Radyo, Vali İbrahim Şahin başta olmak üzere çok sayıda önemli ismi canlı yayında ağırladı.

Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Haber Radyo Programcısı Kaan Ali Kolcuoğlu'nun canlı yayınına katılan Samsun Valisi İbrahim Şahin, fuarın tüketicinin daha sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi ve markaların tanıtımı anlamında önemine dikkat çekti.

Vali Şahin, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 'Fuar anlayışı ciddi anlamda Samsun'u zenginleştiriyor. İşverenlerle üreticileri bir araya getiriyor. Tüketici ile üreticileri el sıkıştırıyor. Mükemmele gitmekle ciddi bir mesafe kazandırıyor. Tekkeköy'de bir lojistik kent oluşuyor. Avrupa Birliği kaynaklı bir proje ile üretilen bir iş. Buraya ciddi anlamda zenginlik katacak. Lojistik kavramı tüm dünyada önem arz ediyorken, Samsun bunu gerçekleştiriyor'

Fuar süresince her gün 12.00-14.00 saatleri arasında canlı yayın yapacak Haber Radyo bugün ayrıca, Haber Medya Grubu Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Çakıcı Hacıoğlu'nu, Sembol Börek ortaklarında İhsan Akçay'ı, Kebir Süt Bölge Müdürü Kazım Varol, Ekinoks Proje Danışmanlık Hizmetleri Genel Koordinatör Salim Yurtsever'i de canlı yayında ağırladı.