Törene Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hasan Gökce, Korkuteli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Faik Ardahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve öğretmenler katıldı.
Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, 'Bugün şehit düşen Tuncay Arslan kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. 24 Kasım millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e Başöğretmenlik ünvanının verildiği bu anlamlı gün 1981 yılından itibaren öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Dünyanın en kadim ve en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik her zaman bilgilinin üretilmesi geliştirilmesi yarına aktarılması ve geleceğin inşasında en önemli görevlerden birisi olmuştur. Çünkü öğretmenliğin özünde insan ve insanı yetiştirmek vardır. İnsanı yetiştirmek ve şekillendirmek sorumluluğu çok olan ve dünyanın en zor işlerinden biridir. Bu anlamda tüm Peygamberlerin de ortak vasfı olan öğretmenlik bu nedenle mesleklerin en kutsalıdır' dedi.
23 Stajyer Öğretmen Yemin Etti
Korkuteli şehitlik anıtında düzenlenen etkinlikte stajyerlikleri kaldırılan 23 öğretmen yemin Şehitler anıtında düzenlenen etkinlikte Mesude Erol Memioğlu Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi müdürü Hasan Çakmak nezaretinde yemin ettiler.

Şehit ateşi düşen Korkuteli’de sade Öğretmenler Günü kutlaması