Sektördeki boşluğu kapatmak için yola çıkan Enfa Yalıtım Sanayi Limited Şirketi, Uzman ekibi ve iş güvenliğine verdiği önemle farkını ortaya koyuyor. Duruşehir 2 sitesinde başlattığı dış cephe ve mantolama ile site yöneticilerinden ve sakinlerinden tam not alan Enfa, sadece Samsun'da değil, Türkiye ve yurt dışında da adından söz ettiriyor.

KOLAY ÖDEME SEÇENEKLERİ

Duruşehir 2 sitesindeki dış cephe ve mantolama hakkında bilgi veren Enfa Yalıtım Limited Şirketi ortaklarından Yaşar Engin, 'Ortağım Ümit Özfalcı ile kaliteli işlere imza atmaya devam ediyoruz. Duruşehir 2 sitesi dış cephe ve mantolama işi de bunlardan bir tanesi. 28 firma arasından bizimle çalışmayı tercih eden Duruşehir 2 sitesine çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'de ve dünyada da henüz uygulanmayan bir ödeme seçenekleri ile çalışıyoruz. 24 ay vade de 0 faiz, 18 ay vade de yüzde 1 anaparadan iskonto, 12 ay vade taksitle de yine 0 faiz yüzde 2 iskonto yapıyoruz. Site sakinleri yaptığımız işten oldukça memnun olduklarını söylüyor. Bu da bize ayrı bir gurur veriyor. Ortağımla ben her zaman işimizin başındayız. İşimizi sürekli takip ediyoruz. Ocak 2017'de binaların dış cephe ve mantolama işlemlerini bitireceğiz' dedi.

GENİŞ HİZMET KAPASİTESİ

Bina projelerinde de yer aldıklarını kaydeden Engin, 'Büyük projelerde yer aldığımız gibi bina bazında projelerde de yer alıyoruz. Şu anda 9 şantiye de birden çalışıyoruz. Aynı anda 14 şantiyeye hizmet verme kapasitesine sahibiz' diye konuştu.

EN İYİ HİZMET

Enfa Yalıtım ortaklarından Ümit Özfalcı ise, 'Amacımız iyi hizmet vermek, insanları mutlu etmek ve işçilerimizin can ve mal güvenliğini sağlamak. Enfa Yalıtım olarak geleceğe güvenle bakarak, emin adımlarla ilerliyoruz' diye konuştu.

ÇOK MEMNUNUZ

Enfa Yalıtım'dan oldukça memnun olduklarını söyleyen Duruşehir 2 Sitesi Yöneticisi Murat Soner Küçük, Yönetici Yardımcısı Murat Arman ve Divan Kurulu Üyesi Osman Kanoğlu, Enfa Yalıtımın iş güvenliğine çok önem verdiğini ve kaliteli işlere imza attıklarını kaydetti.

Ayşe KUŞCU