Daha çok genç kullanıcıları hedef alan bir uygulama olan Snapchat'in yakın bir gelecekte rakip uygulamaların başını bir hayli ağrıtacağa benziyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni bir kod, bu popüler platformun daha geniş kitleler tarafından kullanılmasına yardımcı olabilir.

XDA Developers tarafından ortaya çıkarılan ve uygulamanın Android sürümüne ait olduğu anlaşılan kod Snapchat'in bazı yeni özelliklere hazırlanmakta olduğunu gösteriyor.

Bu özellikleri kısa bir süreliğine de olsa uygulama üzerinde deneyimleyen kişiler, Snapchat'in yakında 'ChatV2″ kod adlı yeni bir sohbet arayüzüne kavuşabileceğini öne sürüyor. Bu arayüzün ayrıca sticker desteğinin yanında yeni sesli ve görüntülü konuşma özelliği de getirecek.

Bu yeni özellik sayesinde resmi olarak Snapchat'e gelip gelmeyeceği elbette kesin değil. Ama bütün bu çabalar yine de Snapchat'in yeni iletişim araçları ve yeni gelir kaynakları adına bazı denemeler yaptığının açık bir kanıtı. Şimdiden Snapchat'in bazı geliştirmelerle Skype, WhatsApp ve Facebook Messenger'a ciddi bir rakip olacağı gözüküyor.