Gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe Koordinatörleri, Merkez İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım yaptı. Gerçekleştirilen toplantının önemine değinen Yıldırım, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra konuşan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman ise Bayırköy'de gerçekleştirdikleri çalışmalar ile yapacakları projeler hakkında kısa bilgi verdi. Son olarak bir konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından 12 yılda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.
''Bilecik dünden çok daha iyi ancak yarın daha iyi olmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz''
Hizmete geldikleri dönem ile Bilecik'in bugününü karşılaştıran Belediye Başkanı Selim Yağcı, bugün dünden çok daha iyi konumda olduklarını ancak yarın daha iyi olmak için var güçleriyle çalışmak gerektiğinin altını çizdi. Yapılan hiçbir iş tek başına olmuyor. Burada öncelikle bizlere bu hizmetkarlık görevini veren hemşehrilerimizin katkısı var, değerli belediye meclisi üyelerimizin katkısı var, mahalle temsilcilerimiz, belediye çalışanlarımız ve bütün vatandaşlarımızın katkısı var. Onun için ben bu güzel sonuçların alınmasında emeği olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız ve gayemiz Hak için halka hizmet etmek ve milletimizin hizmetkarı olmaktır. El ele gönül gönüle vererek şehrimizi gelecek noktasında daha iyi konumlara getirmek ve hemşehrilerimize hizmet noktasında ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasının ardından ''Hizmette 12 Altın Yıl'' başlıklı sunum eşliğinde 12 yılda yaptıkları çalışmalar ile 2016 yılında şehre kazandırılan eserler hakkında bilgi verdi.
Konuşmaların ve Başkan Yağcı'nın sunumunun ardından partililer karşılıklı istişareler gerçekleştirerek toplantıya son verdi.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısı