25 Kasım 2016 burç yorumları

KOÇ
Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Bu sizin elinizde sevdiğinize sıkı sarılın.

BOĞA
Şu sıralar kariyerinizi ilgilendiren tüm başlıklarda büyük destek görüyor ve sorunları bir bir halletmeye başlıyorsunuz. Verimli sonuçlar elde edebileceğiniz günlerdesiniz.

İKİZLER
Yaratıcılığınız konusunda hiç kimseye taviz vermeyin. Görüş almak için insanlar sizin fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Adeta bir fener gibi insanlara yol gösteriyorsunuz.

YENGEÇ
Unutamayacağınız bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Hemen sevgilinizle plan ve program yapın bu güzel kasım günlerini romantik geçirin. İşte size fırsat.

ASLAN
Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilirsiniz.

BAŞAK
İlişkinizdeki hoşluk bütün yakın çevrenizde konuşuluyor. Kıskanılıyorsunuz. Bu hafta sonu yakın arkadaşlarınızla organizasyonların içine katılabilirsiniz.

TERAZİ
Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz.

AKREP
Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. Sevgi kıskançlık belirtisidir unutmayın.

YAY
Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü olmasından yakınıyorsunuz.

OĞLAK
Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.. Yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve ortak çalışmalar içine gireceksiniz.

KOVA
Bugün, derin konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Kişisel olaylarınız adına yapacağınız yollardan karlı çıkacaksınız.

BALIK
Sıkıntılarınızı yenmeyi çok iyi biliyorsunuz. . Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız.